Най-голямата компания за безмитни стоки в Китай отчете ръст през Q3

https://www.24chasa.bg/novini/article/9129691 www.24chasa.bg

Китайската компания China Tourism Group Duty Free, най-големият оператор на безмитни магазини в страната, отчете ръст на приходите и печалбите си за третото тримесечие на тази година, въпреки влиянието на епидемията от COVID-19.

Оперативните приходи на държавната компания са били 15,83 милиарда юана (около 2,35 милиарда долара), с близо 39% ръст на годишна база. За споменатия период общите й печалби са нараснали със 105,06% спрямо миналата година до 3,04 милиарда юана.

Компанията е допринесла в голяма степен за доброто представяне на продажбите на безмитни стоки, особено след въвеждането на новите политики в сферата в провинция Хайнан. На фона на продължаващите мерки за превенция и контрол на епидемията, компанията се възползва от шансовете и бизнесът й постепенно се подобрява.

Акциите на компанията на Шанхайската фондова борса се покачиха с 0,3% до 203,43 юана за акция в петък.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата