2-ма задържани в разбита база за марихуана в Горна Оряховица (Обновена)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9129743 www.24chasa.bg

Двама души са арестувани в разбитата база за производство на марихуана в Горна Оряховица, потвърди пред "24 часа" окръжният прокурор на Велико Търново Христо Христов.

Те са били на място в бившата база за пилешки разфасовки в Горна Оряховица, превърната в нарколаборатория,където вчера са нахлули ченгета и прокурори.

Повече информация ще бъде изнесена на специална пресконференция от 13 ч. на мястото на спецоперацията в индустриалната зона на Горна Оряховица, близо до жп гарата.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена