Жена загина след пожар в дома й във Враца

https://www.24chasa.bg/novini/article/9129812 www.24chasa.bg
Жена загина след пожар в дома й във Враца

Възрастна жена загина след пожар в дома си във Враца, съобщиха от полицията. Снощи в 19.30 часа на спешния телефон 112 постъпил сигнал от жител на града. Той заявил, че възникнал пожар в една от стаите, обитавана от самотно живеещата 68-годишна Г. Ц., Съседът я намерил починала на пода.

След съобщението на мястото пристигнали екипи на спешното, пожарната и полицията. Огънят бързо бил загасен, а тялото на загиналата, вероятно задушена от дима, е пратено за аутопсия в секционна зала на врачанската болница.

Причината за избухналият пожар все още се изяснява, казаха разследващите. По случая е образувано досъдебно производство.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена