Простреляното кученце в София е все още с опасност за живота

https://www.24chasa.bg/novini/article/9142674 www.24chasa.bg

Простреляното на улицата в кв.“Манастирски ливади-изток“ кученце е в клиника все още с опасност на живота. Постепенно обаче започва да се възстановява.

"Хиляди благодарности на хората, които се притекоха на помощ на безпомощното животинче и му дадоха шанс да оживее. Жителите на кв.“Манастирски ливади“ за пореден път показаха, че са хората с големи сърца!", пишат от Столична община - район "Триадица". 

 Все още обаче се издирва човекът, проявил безгранична жестокост и стрелял седем пъти по четириногия приятел. Район „Триадица“ остро осъжда всякаква форма на насилие над животните и се обръща с призив да помогнем за разкриването на извършителя на злодеянието. Нека всеки, станал свидетел на случката или знае нещо по въпроса, да сподели с органите на МВР. Всяка информация е ценна!

Може да подавате вашите сигнали за насилие над животните и на официалния ни имейл адрес triaditza@triaditza.org при гарантирана анонимност. Софийската районна прокуратура също се е самосезирала по случая с простреляното бездомно кученце.

Човек, употребил оръжие срещу кучето, може да е опасен и за хората!