Кой е Борил Соколов от комитета за създаване на партията на Божков?

https://www.24chasa.bg/novini/article/9143474 www.24chasa.bg
Борил Соколов Снимка: Фейсбук

60 души учредиха вчера инициативен комитет за създаване на партията на Васил Божков "Българско лято". В съобщението на пресцентъра на несъществуващата още партия бе споменато само едно име - Борил Соколов. Той бил единодушно избран за председател на събранието и запознал присъстващите с мисията и принципите на „Българско лято“.

На изпратените снимки е направено всичко възможно да бъдат скрити лицата на учредителите.

Борил Соколов, оказва се, е от обкръжението на Васил Божков, бил е мениджър в "Еврофутбол".

"Борил Соколов е роден на 1 ноември 1984 г. в София. Работил е в маркетинговите отдели на големи български компании, а от 2009 г. е в „Еврофутбол“ ООД. Последните две години заема поста Директор на Дирекция „Маркетинг“ на букмейкърската къща." Това пише в негово представяне в интервю от 2016 г.

Според данни, които той самият дава за себе си, е учил във випуск 2013 г. в Университет MT&M. Става въпрос за МТ&M Колеж, който дава бакалавърски степени  в областта на маркетинга и предприемачеството. Създаден е през 1993 г. Семестриалната му такса тази година е 930 лв. за българи.

Борил Соколов има син на 9 г., който носи неговото име. В сайт, наречен Пълно щастие се представя за "харизматичен саркастичен задник", "любимец на съдбата", обичащ живота и музиката. Съветите му са: "Гледай хората в очите! Слушай музика! Учи се! Сприятели се с мен"

Пише още: Освен живота, обича и работата си като мениджър в "Еврофутбол" ООД. Не спира да мечтае и да търси емоцията във всичко, което го заобикаля. Почти е горд с това, което е постигнал и това, в което се е превърнал." 

Според справка в търговските регистри Соколов има две ЕООД. Съдейки по профила му във фейсбук е активен поддръжник на протестите.