Българката Мария Бакалова в компрометираща сцена с адвоката на Тръмп

https://www.24chasa.bg/novini/article/9143560 www.24chasa.bg
Мария Бакалова дегизирана

Личният адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, е показан в заснета със скрита камера компрометираща ситуация в хотелска стая с млада жена, представила се като телевизионна журналистка. Става дума за сцена от новия филм на Саша Барон Коен, продължение на "Борат", пише БТА, цитирайки Асошиейтед прес.

Сцената е заснета в хотелска стая в Ню Йорк през юли. Ролята на журналистката е изиграла 24-годишната българска актриса Мария Бакалова, писаха в. "Дейли телеграф" и "Венити феър".

Джулиани се е обадил на полицията при заснемането на сцената. В нея има момент, когато бившият кмет на Ню Йорк се намира в леглото, като запасва ризата си с ръка в панталоните, докато младата жена е наблизо.

Личният адвокат на Тръмп отишъл в хотела, смятайки, че ще даде интервю за мерките, вземани от федералното правителство срещу коронавируса. Младата жена флиртува с него и го кани в спалнята си, където са разположени скрити камери. Джулиани поискал телефона и адреса й.

Бившият нюйоркски кмет лежи на легло и запасва ризата си, след като актрисата му е помогнала да си свали микрофона. В момента, когато ръката му е в панталоните, Барон Коен се втурва стаята и му крещи, че "Тя е прекалено стара за теб, на 15 е!"

Бакалова играе 15-годишната дъщеря на Борат. До сцената в хотелската стая обаче няма никакви признаци, че тя е непълнолетна, отбелязва АП.

В седмичното си радиопредаване по Дабъл Ю Ей Би Си вчера Джулиани нарече заснетата сцена "поръчков удар" и подчерта, че само е загащвал ризата си. Той добави, че е разбрал, че е попаднал в капан, когато жената го попитала дали иска масаж.

"В нито един момент преди, по време на или след интервюто не съм се държал неуместно", подчерта адвокатът на Тръмп в Туитър. "Ако Саша Барон Коен намеква за друго, той е хладнокръвен лъжец".

Джулиани се обадил на полицията след тази среща, но няма данни за започнато разследване. Той е говорил за случая и пред в. "Ню Йорк пост", но не споменава частта със спалнята.

Когато се появи трейлърът на "Продължението на филма Борат: Даване на подкуп на американския режим в полза на някога великата нация на Казахстан", зрителите си задаваха въпроса кой играе ролята на дъщерята на Борат във филма, пише "Венити феър".

Според разпространените до медиите материали ролята на дъщерята, чрез която Борат успява да проникне на събития и да прави интервюта, се изпълнява от актриса на име Ирина Новак. Скоро обаче стана ясно, че това е заблуда. Наистина има актриса с такова име, но тя има слаба прилика с актрисата във филма на Саша Барон Коен. Интернет сайт съобщи, че името на актрисата е Мария Бакалова.

Оказа се, че това е вярно и че Бакалова наистина се превъплъщава в ролята на 15-годишната Тутар, известна още като Сандра Джесика Паркър във филма, дъщеря на Борат. В новия филм на Коен, който става известен просто като "Борат-2", Борат се опитва да я предложи като церемониален подарък на вицепрезидента Майк Пенс в опит да възвърне честта на Казахстан. Във финалните надписи името на Бакалова е на второ място след Коен.

Актрисата Бакалова, която е на 24 години според данните за нея в базата IMDb, е родена в България. Досега тя е неизвестна за американската аудитория. Снимала се е в български филми като "Трансгресия" (2017 г) на режисьора Валентин Тодоров, "Бащата" на Петър Вълчанов и Кристина Грозева, спечелил голямата награда на кинофестивала в Карлови вари миналата година.

Ако на актрисата й липсва опит, тя компенсира с изумителна воля, отбелязва "Венити феър". От първата сцена в "Борат-2", в която Тутар гледа филм за Мелания Тръмп и възхода й от малка страна до Белия дом, Бакалова партнира с Коен равностойно. Тя е идеалното комично допълнение на веселия патологичен лъжец, отбелязва изданието. В една от сцените Бакалова гълта пластмасова фигурка на бебе от украсата на торта, след което заедно с Коен подлудява пастор-противник на абортите, докато се опитват да го накарат "да извади бебето".

Но и тази сцена бледнее в сравнение с последващите действия на Бакалова, пише "Венити феър" по повод сцената с компрометиращата среща с Джулиани. След като го лъже, че е журналист, облечена в тоалет, достоен за водеща на "Фокс нюз", Бакалова кани адвоката на Тръмп в хотелска стая, флиртува с него и успява да го накара да каже, че коронавирусът е "произведен в Китай".

В една от последните сцени на филма Коен прегръща Бакалова и й казва: "ти си невероятна", което според изданието е единственият случай, в който той излиза от екранния си образ.

Според Джулиани капанът с компрометиращата сцена му е заложен като отмъщение за неговите разкрития за лаптопа на сина на кандидата за президент Джо Байдън, основен конкурент на Тръмп за поста. Това казва той пред "Ню Йорк Таймс".

Руди Джулиани превърна диска от лаптопа на Хънтър Байдън, който попадна в ръцете му, в истинска кутия на Пандора. Първо от него бяха разкрити опити за корумпиране на украински олигарси.

После се оказва, че Хънтър е имал сексуални отношения с вдовицата на брат си и контакти с непълнолетни момичета, съобщи американското издание Washington Examiner.

Джулиани заяви, че е изпратил предполагаемо сексуално съдържание до щатската полиция в Делауеър, включващо Хънтър Байдън и непълнолетни момичета. Текстовите съобщения и снимки, за които говори личният адвокат на президента Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк, изглежда са намерени на твърдия диск на лаптопа, принадлежащ на 50-годишния син на бившия вицепрезидент Джо Байдън, кандидат за президент. Washington Examiner установи, че материалите вече са предадени на ФБР.

„Има текстово съобщение до бащата на (Хънтър), където той пише следните думи за съпругата на починалия му брат, която е била негова любовница от доста време. Хънтър съобщава:„ Тя ми каза, че в сексуално отношение се държа неподходящо. Става въпрос за контактите на Хънтър с 14-годишно момиче, чието име не е съобщено“, обясни Джулиани пред местна телевизия.