Врачанка се прави на контрольор, вдига скандал и плаши бременна с пистолет

https://www.24chasa.bg/novini/article/9148655 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

 Жена с психични отклонения вдигна на крак полицията във Враца като реши да се прави на контрольорка в тролейбус. После предизвика скандал и заплаши бременна с пистолет.

Екшънът започнал когато врачанката се качила в тролея и настояла да провери билетите и картите на пътниците. Нямало нищо съмнително в поведението й, а тя дори показала някаква карта, за да се легитимира като контрольорка.

След като истинска проверяваща от врачанския градски транспорт се качила в тролея и започнала да иска билети и карти за проверка, пътниците казали, че вече са проверени. Контрольорката се учудила и помолила да й посочат, кой е извършил проверката.

Тогава видяла непозната жена, която започнала да обяснява, че мъжът й е директор на автогарата и на тролейбусния транспорт, а тя работи към общината и има право да проверява. Мнимата контрольорка се изнервила и между двете жени избухнал спор.

Действителната проверяваща накрая слязла слязла на спирка, за да се качи в другия тролей, а мнимата контрольорка останала в този до последната спирка. Именно там се разиграл истинския екшън. Като слизала полудялата жена вдигнала скандал и по време на крясъците заплашила бременна пътничка и дете с пистолет, който извадила от чантата си. Чакащите на крайната спирка пътници пък се разбягали ужасени.

Водачът подал сигнал до тел. 112 и на място веднага пристигнали четири полицейски патрула. Мнимата контрольорка е задържана . Според запознати доскоро тя се лекувала в столична психиатрична клиника, но след прибирането си във Враца заболяването й отново се изострило.