Най-умните деца на България съветват министъра за образованието (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9169447 www.24chasa.bg

Какви са проблемите на образованието, как то да бъде подобрено и пречи ли онлайн обучението на развитието на учениците са темите на разговора на просветния министър Красимир Вълчев с най-умните деца на България.

Дискусията е част от церемонията по награждаване на четвъртия випуск “Отличниците на България”, организирана от “24 часа”.

В клуба на “Отличниците” влизат ученици, които са се откроили с изключително високи успехи или нестандартно мислене през годината.

През 2020 г. в четвъртия випуск мястото си заслужиха 19 деца, а има и колективна награда за учебната фирма на пловдивската гимназия по хранителни технологии, която успешно реализира на пазара свои козметични продукти.

Випуск 2020 е първият от “Отличниците на България”, отличил се в условията на пандемия и онлайн обучение.

Именно заради това техните препоръки към министър Вълчев какви са слабостите на дистанционното образование и как то може да бъде подобрено ще са изключително ценни.

Церемонията по връчването на наградите на четвъртия випуск от “Отличниците на България” и цялата дискусия на учениците с министър Красимир Вълчев ще се проведе онлайн.

Тя може да бъде проследена на сайта www.24chasa.bg, както и във фейсбук страницата на “24 часа” на живо.