InterContinental Sofia с три награди от IHG Star Awards!

https://www.24chasa.bg/novini/article/9170715 www.24chasa.bg

Вълнуващи новини за InterContinental Sofia въпреки трудния момент за туризма! Водещият петзвезден хотел в България и единствен представител на луксозния бранд InterContinental® Hotels & Resorts стана „Хотел на годината“ на наградите на IHG® в Европа за 2019! Отличието се дава на хотела с най-високи резултати в обслужването на гостите и взаимоотношенията със собствениците, служителите и обществото. То е символ на успешния мениджмънт и налагането на най-добри практики в хотелиерството.

Освен „Хотел на годината за 2019“ InterContinental® Sofia спечели и други две отличия на престижните награди на веригата – “Heartbeat Torchbearer” и “Trailblazer”. Първата награда се връчва на хотели, демонстрирали най-високо ниво в обслужването на гостите, а втората – на хотелите от веригата, постигнали всички заложени цели за годината, включително финансови показатели, удовлетвореност на гостите и служителите, грижа за околната среда.

„Всички тези награди са доказателство за усилената работа на целия екип на InterContinental® Sofia и аз съм безкрайно горд с невероятните резултати, които постигаме заедно - коментира генералният мениджър на хотела Анджело Зукала. - В нашата индустрия подкрепата и силният дух са изключително важни и тези награди показват, че работата в екип и позитивната нагласа винаги водят до успехи.“

InterContinental Sofia с три награди от IHG Star Awards!

Освен че спечели трите награди от IHG Star Awards, InterContinental® Sofia води класацията по цялостна удовлетвореност на гостите сред всички InterContinental® хотели в Европа от началото на 2020 година.

InterContinental® Sofia е част от InterContinental Hotels Group (IHG®), водеща международна компания в хотелската индустрия. Намиращ се в самото сърце на столицата – на площад „Народно събрание” 4, хотелът предоставя спиращи дъха гледки към храма „Св. Александър Невски” и Витоша, неповторими кулинарни изживявания във Floret Restaurant and Bar и истинско петзвездно обслужване.

InterContinental® Sofia следва стриктни мерки за почистване и социална дистанция и прилага програмите IHG Clean Promise и IHG Meet with Confidence, като гарантира здравето и безопасността на своите гости и служители.