Подаръци, които ще забавляват децата

https://www.24chasa.bg/novini/article/9242903 www.24chasa.bg

Абонамент за списание „Бърборино” – подарък, който ще радва и забавлява децата ви през цялата година.

Как Дядо Коледа успява да направи толкова много подаръци? А защо слънцето се разхожда по небето? Откъде идват снежинките? Ще ми прочетеш ли приказка?... Тези въпроси със сигурност звучат познато на майките и татковците и без тях няма как да порасне нито едно дете.

Повече от 15 години любимото детско списание „Бърборино” помага на децата да пораснат, а на майките и татковците да намерят отговор на многобройните детски въпроси. Предназначено за деца от 4 до 8 годишна възраст, изданието е направено с много внимание и грижа към малките си читатели. Като съчетава игра и познание, всеки негов брой поощрява любопитството на децата към света, обогатява знанията им, изгражда ценностните им им опори, помага им да развиват своите умения и сръчности, да обогатяват речта си.

Така брой след брой детето все по-уверено започва:

- да разказва приказки и истории;

- да разпознава буквите, да брои, да разсъждава и да съобразява;

- да оцветява и рисува, да изрязва и сглобява.

Списанието е чудесна възможност за пълноценно общуване чрез съвместни занимания на родителите с техните деца и незаменим помощник на педагозите от предучилищните заведения.

Абонаментът е сигурен начин децата да получават списанието редовно у дома и страхотен подарък, който ще ги радва, забавлява и учи през цялата година.