"Единна Русия" покани Николай Малинов на работно посещение в Москва

https://www.24chasa.bg/novini/article/9256154 www.24chasa.bg
НИКОЛАЙ МАЛИНОВ

"Единна Русия" покани Николай Малинов на работно посещение в Москва, съобщи официалният сайт на партията.
Заместник-секретарят на генералния съвет на управляващата партия в Русия сенатор Андрей Климов е поканил ръководителя на „Възраждане на Отечеството“ Николай Малинов на работно посещение в Москва, да да даде важен пример на други отговорни политически сили в Европа.
Климов обръща внимание на факта, че „Национално Движение Русофили“ е първата и засега единствената официална обществена организация от този вид в Европа, която има десетки хиляди членове и симпатизанти, а ръководството на партия „Възраждане на Отечеството“ не крие плановете си да разшири сътрудничеството с Руската Федерация. 
"През 2021 г. в България ще се проведат парламентарни избори и като се има предвид, че поне две трети от българите имат положително отношение към страната ни, установяването на преки работни контакти с партия „Възраждане на Отечеството“ може да има положителен ефект не само върху перспективите за разширяване на двустранното сътрудничество между нашите държави, но и ще даде важен пример на други отговорни политически сили в Европа“, казва Андрей Климов.