WEB SUMMIT 2020: Huawei официално представи HMSConnect в Европа

https://www.24chasa.bg/novini/article/9281045 www.24chasa.bg

Компанията отново потвърждава ангажираността си за бързо разрастване на своята екосистема HUAWEI Mobile Services (HMS) в световен мащаб

В онлайн формат стартира годишната конференция за цифрова икономика и нови технологии Web Summit 2020, на която Huawei има активно присъствие с нови премиери и уъркшопи, презентирани от глобални HMS екипи.

Повече възможности с HMS Connect

Като важна част от HMS екосистемата, HMS Connect e платформа, предназначена за разработчици на приложения, доставчици на съдържание и услуги, начинаещи и малки и средни предприятия. Тя предоставя нов набор от инструменти, които дават възможност за по-ефикасно разработване на приложения, анализ на данни, решения за генериране на ръст и монетизация, както и други предимства, и всичко това на едно място.

HMS Connect се състои от няколко основни услуги: AppGallery Connect, Business Connect, Content Connect, HUAWEI Ability Gallery, и други. Тези инструменти ще свързват глобални партньори и разработчици с милиони потребители на устройствата на Huawei, осигурявайки висококачествено цифрово изживяване.

Джервис Су, Вицепрезидент за Mобилните услуги в Huawei Consumer Business Group, сподели: “Повече от 700 милиона потребители на Huawei в световен мащаб, включително повече от 80 милиона в Европа, имат достъп до цялостната цифрова екосистема чрез HMS приложения, като AppGallery, Browser, Mobile Cloud, Petal Search, Petal Maps, Assistant, Video, Themes, други. Със стартирането на HMSConnect, ние предоставяме нови възможности и ползи за бизнеса и разработчиците по целия свят, за да осигурим по-добри услуги и изживявания за крайните потребители"

Серия панели #EmpowerInnovations на Web Summit 2020

В рамките на глобалния форум, Huawei е домакин на серия от онлайн панели, на които споделя с разработчици и партньори от цял свят ценни инсайти за развитието на HMS екосистемата, вертикални бизнес решения, успешно реализирани проекти и последни новини около HMS Core. Сред участниците в панелите са имена като агенцията за проучвания CCS Insight, доставчикът на мобилни финансови услуги Moven, платформата Lootboy, ритейл веригата Lenta, както и ключови фигури от Huawei.

“Искаме разработчиците да успеят в предлагането на своите приложения на по-широка аудитория, независимо от границите, с помощта на нашето партньорство“, сподели Янмин Уанг, Президент за глобални партньорства и развитие на екосистемата в Huawei Consumer Business Group.

За повече информация относно HMSConnect и услугите на Huawei посетете https://developer.HUAWEI.com/consumer/en/