Разчленен труп в Стара Загора, останките из целия град (Обновена)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9317730 www.24chasa.bg
Край тези контейнери за боклук до блок 26 в старозагорския квартал "Трите чучура" в полунощ срещу понеделник е намерена найлоновата торба с части от тялото на убития. СНИМКА: Авторът

Разчленен труп на мъж е открит в Стара Загора. Първо сигнал за зловещата находка бил подаден около полунощ срещу понеделник, когато край контейнер до блок 26 в квартал "Три чучура" бил намерен голям найлонов плик с части от човешко тяло в него.

Заподозрян за убийството е мъж от вход А на блок 26, в чийто апартамент били открити ръцете на жертвата, но без дланите. Разследващите установили, че краката на убития са били откарани от сметопочистващите екипи и били намерени по време на сепариране на отпадъците в депото за боклук край село Ракитница. Все още главата и дланите на жертвата се издирват.

В 17 часа днес окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов и директорът на ОДМВР старши комисар Стоян Стоянов ще дадат повече подробности за престъплението на нарочен брифинг. Засега се знае, че убитият бил клошар, който гостувал в дома на убиеца си. Двамата вероятна са се скарали и домакинът убил госта си, а след това се опитал да прикрие деянието си, като разчлени трупа и го изхвърли на различни места в квартала.

Предполага се, че убийството е станало поне преди 2 дни.