“168 часа”: Експерти от САЩ, Канада, Япония и Русия: Извънземните са тук

https://www.24chasa.bg/novini/article/9336617 www.24chasa.bg

Според бивш канадски министър хуманоидите са до 12 вида, 4 са идвали на Земята

Бивш космически топразузнавач от Израел отново разпали темата за извънземните. Проф. Хаим Ешед, който в продължение на 30 г. ръководи Израелската програма за космическа сигурност, призна в интервю пред в. "Йедиот Ахронот", че досега не се е осмелявал да каже на глас мнението си, че хуманоиди съществуват и страната му и САЩ са в контакт с тях. А на Марс е прокопана тайна подземна база, в която заедно с американците има и извънземни.

Сега, когато е на 87 г., професорът решава да говори за тях. И добавя, че те самите са се свързали с хората, защото искали да разберат от какъв материал е направена Вселената. Според него Доналд Тръмп знае за съществуването на т.нар. Галактическа федерация и дори за малко е щял да разкрие нейното съществуване, но се опасявал от масова истерия.

През юни президентът на САЩ с изтичащ мандат обеща да обмисли дали да не премахне грифа "Строго секретно" с класифицирана информация за неидентифицирани летящи обекти като известния "инцидент в Розуел". Той се случва на 4 юли 1947 г., когато в ранчо в щата Ню Мексико се разбива балон, част от таен проект на Военновъздушните сили на САЩ, за да регистрират звукови вълни от съветските ядрени тестове. Пентагонът засекретява произхода на останките и оттогава случаят е интерпретиран много пъти като конспирация, че става дума за НЛО.

Какво се случи през април пък Вашингтон четете ТУК