Шалом ВиК – вашият водопроводчик в София

https://www.24chasa.bg/novini/article/9344822 www.24chasa.bg

В София живеят над 2 000 000 жители. Много от тях живеят в панелни блокове и изпитват затруднения с водопровода и канализацията. За тях обаче има кой да се погрижи, тъй като фирма Шалом ВиК предлага пълен набор от ВиК услуги в София, на наистина достъпни цени. Фирмата има дълъг стаж в ремонтите на водопроводната система, смяната на щрангове и други. Освен това професионалният екип предоставя опция за аварийни повиквания в удобно за клиента време.

Смяна на щрангове от Шалом ВиК

Днес смяната на щрангове е много важна за хората живеещи в стари апартаменти, където тръбите не са подменяни в продължение на десетки години. Остарелите метални тръби подлежат на амортизация, което води до тяхното спукване, а с него и появата не течове и наводнения. Неглижирането на корозиралите и ръждясали тръби може да доведе до куп проблеми, сред които по-голям разход на топла вода, заливане на други апартаменти, наличие на влага в жилището и прочие. Ето защо, Ви трябват специалисти можещи да разрешат проблемите Ви с вещина.

Шалом ВиК предлага смяна на вертикални и хоризонтални щрангове в гр. София, като специалистите работят с по-здравите и надеждни полипропиленови тръби, за които дават гаранция. Най-хубавото за клиентите е, че могат да намалят цената за услугата, ако повече от едно семейство във входа подмени тръбопровода. На разположение на гражданите са екипи водопроводчици готови да обслужат десетки адреси само за един ден. Ето защо, е важно да споменем тази фирма.

Аварийни ВиК ремонти

В случай на спукани тръби през нощта, е възможно водата да се разпространи на всички етажи под Вас, което от своя страна ще доведе до щети у съседите. Тези моменти са много неприятни, тъй като е трудно да се намери водопроводчик в тънките часове след полунощ. За щастие домакинствата могат да бъдат спокойни, защото разполагат с вариант да използват аварийни ВиК ремонти, с чиято помощ ще се предотвратят сериозните последици от дефектния тръбопровод.

И тук можете да разчитате на софийските експерти от Шалом ВиК, които са готови да се намесят решителни и да извършват всякакъв вид аварийни ВиК ремонти. Да, наистина това е безценна услуга, заради зачестилите пробиви във водопроводната система в по-старите блокове и кооперации. Желателно е всеки да притежава телефона на такава фирма, за да си подсигури спокойствие и да знае, че има кой да реагира, когато попадне в подобна патова ситуация.

ВиК проблеми по Коледа?

Ние ще работим за вас и по време на Коледните и новогодишни празници! Ако ви се наложи ремонт на водопровода и канализацията във вашия дом или пък на работното място, то тогава позвънете без колебание на Дядо Коледа от Шалом ВиК, който ще Ви предостави топ обслужване на разумна цена – www.shalom-vik.com