Кошлуков благодари на зрителите за успеха на новогодишната програма на БНТ

https://www.24chasa.bg/novini/article/9369650 www.24chasa.bg
Емил Кошлуков

"Добри хора, благодарим ви от сърце! Вие ни избрахте в новогодишната нощ и ни дадохте доверието си!" С тези думи генералният директор на БНТ Емил Кошлуков благодари във фейсбук на зрителите, които с интереса си към обществената телевизия навръх Нова година я направиха най-гледана.

Ето какво още пише той:

"БНТ е най-гледаната телевизия на празника, с дял от аудиторията двойно по-висок от следващите! И Щръклицата, и новогодишното шоу на БНТ са ви харесали много повече от всичко останало! Благодарим ви, че сте били с нас през целия празник, това е огромна чест за всички колеги, искрено се радваме!

С толкова удивителни не съм писал от седми клас.  Още веднъж - поклон, няма по-голямо удоволетворение от това да оценят труда ни. Ще се стараем да оправдаваме доверието и обичта ви през цялата нова година.

И накрая нека кажа ясно - заслугата е на всички, които направиха тази програма. Скъпи колеги, вие сте фантастични! Господ да ви даде здраве и късмет, а на нашите зрители - дълги години щастие!
Признателни и щастливи сме, добри хора! Много!"

Емил Кошлуков публикува постове във фейсбук доста рядко, откакто стана генерален директор на БНТ. Преди той беше сред най-активните в социалната мрежа.