Борисов: Инвестирахме милиарди в образованието

https://www.24chasa.bg/novini/article/9417401 www.24chasa.bg
СНИМКИ: Фейсбук

Огромна работа е свършена в сферата на образованието. Милиарди инвестираме, за да подобрим условията за децата в цялата страна, обяви премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в град Хаджидимово.

Само за град София са отпуснати допълнителни 65 милиона лева за израждането на детски градини и ясли. Грижим се за децата във всички населени места в страната, без да ги делим на малки и големи. Към училището в Хаджидимово ще бъде изграден нов физкултурен салон със средства от правителството, посочи премиерът във фейсбук страницата си. 

По-рано днес премиерът Борисов инспектира възстановения мост над река Блатска край Хаджидимово.

Възстановен е мостът край Хаджидимово, който придошлите води на река Места разрушиха. Вече се разчистват и отпадъците в река Искър до ВЕЦ „Своге“. Където има проблем, реагираме веднага и го решаваме бързо. Спазваме поетите ангажименти и хората могат да разчитат на нас, посочи премиерът. 

Това, което поехме като ангажимент, го изпълняваме. Движението при моста до село Блатска е вече възстановено. Укрепиха се основите на съоръжението. Само преди 3 дни тук имаше огромни наводнения и валежи. Години наред решаваме проблемите на населените места и даваме милиарди за инфраструктура, а нашите опоненти фалираха банки и даваха огромни средства за провалени енергийни проекти, каза Борисов. 

Огромна работа е свършена в сферата на образованието. Милиарди инвестираме, за да подобрим условията за децата в цялата...

Публикувахте от Boyko Borissov в Събота, 16 януари 2021 г.

Възстановен е мостът край Хаджидимово, който придошлите води на река Места разрушиха. Вече се разчистват и отпадъците в...

Публикувахте от Boyko Borissov в Събота, 16 януари 2021 г.