Христо Иванов намеква коя е Мата Хари, снимала спалнята на премиера

https://www.24chasa.bg/novini/article/9417941 www.24chasa.bg
ХРИСТО ИВАНОВ

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов публикува пост във фейсбук, от който става ясно, че подозира новия почетен консул на Южна Корея в Пловдив Виолета Сечкова, че е жената, снимала спалнята на премиера. Самият Борисов я нарече Мата Хари.

Ето поста на Христо Иванов, в който няма имена, но пък е придружен от скрийншот на новината, че правителството е дало съгласие Сечкова да е почетен консул:

"Явно - хепи-енд.

Например за следния сюжет: в бананова република с компотна характеристика на социално-икономическия модел изтичат снимки на нощното шкафче на премиера, в което има пари и злато, обясними само с корупция. Неудобствата са две: трябва да се монтира някакво обяснение за пред публиката, но не трябва да се произвеждат доказателства, за които някой ден прокуратурата да се сети. Следва просълзяващ разказ за Мата-Хари, намеци за нейната самоличност, а прокуратурата - крайно услужливо - успява така и да не разбере кой конкретно се крие зад тази красива история за любов и прекалено вместими дамски чанти. До тук добре, обаче трябва да се осигури мълчанието и поне някаква недосегаемост на реалната собственичка на чантата. Честно казано, имах доста черни мисли в тази насока, а съм бил неправ. Любовта е надделяла...

Честито на корейците!

P.S. Боя се, че ще се наложи да смутим тази идилия с въпроси, които ще зададем на МВнР в София и Сеул и други действия, чрез които да проверим тази хипотеза.