Малките стъпки към големите мечти за 7 700 000 лева

https://www.24chasa.bg/novini/article/9439056 www.24chasa.bg

Всеки, който е опитал, знае, че почти е невъзможно да бъдат спестени 7 700 000 лева, но при късмет те могат да бъдат спечелени за минута от тотализатора.

Точно 7 700 000 лева е прогнозният джакпот в играта “6 от 49“ за тиража на 24 януари.

Разбира се, трябват участие и щипка късмет. Тази печалба може да ви осигури и няколко имота по света, като се започне от Маями, а се свърши с лазурно море и бляскав пясък на плажа Бъфало в Нова Зеландия. И като стана въпрос за дребни суми, минималният залог за играта „6 от 49“ е само един лев и десет стотинки.

Всяка седмица тотализаторът раздава около 1 000 000 лева под формата на печалби от числовите игри.

Това са игрите „6 от 49“, „6 от 42“, „5 от 35“, „Тото Джокер“, „Рожден ден“ и „Зодиак“. Залозите за тях са изключително ниски, а тези, които искат, могат да заложат едновременно на всички и да направят своя Голям шлем на късмета. Това ще им струва по-малко от пет лева, но пък носи шест възможности за крупни печалби. Като добавим и игрите Втори тото шанс на „6 от 49“ и „5 от 35“ шансовете за забогатяване стават точно осем!

Не са за пренебрегване и талоните на моментните лотарийни игри, защото в много от тях печалбите достигат до 1 000 000 лева.

Празничният януари донесе бързи крупни суми на привържениците на бързите печалби. В играта „Шампионска кръстословица”, в която пробвате уменията си в цели седем зони, участник от Самоков успя да спечели една от 3-те печалби на стойност 50 000 лева, скрити под скреча. Друг късметлия - от Девня, дори и да не е изтеглил паричката от баницата в новогодишната нощ, успя благодарение на талона „Баница с късмети“ да прибави към сметката си чудесната сума от 50 000 лева. „Перлена огърлица“ на стойност 10 000 лв. пък бе спечелена в играта „Черната Перла“ от щастливец във Варна.

По 4-цифрени печалби си разделиха участниците предпочели талоните : „60 години СПОРТ ТОТО“, „Златото на фараона“, „Шум на пари - BINGO“, „Шампионска кръстословица“ и „Суми за думи - Кръстословица“.

Стане ли въпрос за залози с впечатляващи печалби, в никакъв случай не бива да подценявате и класиката на спортните залози - футбола. Всички почитатели на тази най-емоционална игра могат да направят залози за изхода от двубоите в трите игри на „Тото 1“. Различното при тях е, че всяка обхваща различни футболни двубои от света, а общото е, че и в трите игри се натрупват джакпоти. Друга екстра е, че минималният залог е само 20 стотинки. И тук късметът има своята роля, но анализът на бъдещите срещи също не е за подценяване. В крайна сметка в България всеки разбира от футбол - нещо, с което трудно могат да се похвалят доста футболисти и треньори в последните десетилетия.

Гордост за нацията са родните успехи в много други спортове, които носят шампионската ни слава по света. Разбира се, щом има заслужили, ще има и наградени! Това ще се случи на 24 януари от 17 часа по време на тържествената церемония „Нощта на шампионите“. Тогава ще бъдат отличени най-изтъкнатите спортни деятели за 2020 година, а наградите са подсигурени от Министерство на младежта и спорта и Български спортен тотализатор.

Залози за неделния тираж могат да бъдат направени най-късно до 18,15 часа на 24 януари онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.