Нинова: Българска свободна телевизия има бъдеще

https://www.24chasa.bg/novini/article/9447282 www.24chasa.bg
Корнелия Нинова бе на втория рожден ден на телевизията. Снимка БСП

Лидерът на БСП поздрави екипа на телевизията по случай втория й рожден ден

„Честит празник на всички работещи и свързани с Българска свободна телевизия. Това, което искам да ви кажа, мога да го събера в пет думи - характер, професионализъм, свобода, благодарност и бъдеще. Проявихте характер, въпреки всички трудности - да устоим, да ги преодоляваме и да продължаваме напред.” С тези думи се обърна към екипа на Българска свободна телевизия председателят на БСП Корнелия Нинова по случай втория рожден ден на телевизията, цитирана от пресцентъра на партията.

„Бяхте професионалисти да отразявате обективно събитията в България и по света. Бяхте и свободни да отразявате събитията в България и по света такива, каквито са - без цензура и без ограничения.”, подчерта Нинова: „Затова четвъртата ми дума е благодаря ви. Благодаря за всичко това“.

Лидерът на БСП акцентира върху перспективите пред левицата и всички, свързани с нея: „Имаме бъдеще. Вярвайте в това. И в собствените си сили, и в нашите общи усилия. Винаги може да разчитате на нас. И аз вярвам, че телевизията ще се развива и ще стане наистина една от най-силните в бъдеще“.

„Честит да е празникът. Кураж, здраве и сили, за да продължаваме напред. Благодаря ви”, поздрави Корнелия Нинова всички, работещи в БСТВ.

Управителят на „Българска свободна медия“ Вяра Емилова благодари за думите на Корнелия Нинова и подчерта многократното увеличение на зрителите на БСТВ през последната година.

Вяра Емилова пое ангажимент телевизията да става все по-силна в бъдеще, като увеличава зрителската си аудитория и утвърждава медията.

Преди две години БСТВ беше създадена като национален обществен оператор. През краткото време медията успешно защити своя профил и цели да работи в защита на обществения интерес, информирания избор и свободата на словото. Телевизията от началото си утвърждава и разпространява българската култура и народното творчество, повдига духа, вярата и самочувствието на нацията.

Българска свободна телевизия е кауза, посветена на хората и идея - в името на България.