Втора група партийци на Божков в Дубай, прегръщат се, не носят маски

https://www.24chasa.bg/novini/article/9459257 www.24chasa.bg
Божков черпи младите в библиотеката на апртамента си в луксозен хотел в Дубай

Втора група от ръководството на партията му "Българско лято" е посетила бизнесмена с 10 обвинения в Дубай. Това се вижда от профила на олигарха-беглец във фейсбук. Там той е пуснал снимки как пие кафе с нови 7 души без маски в затворено помещение, вероятно библиотеката на апартамента му  и как се прегръща с тях на терасата на хотела под слънцето на фона на типичен дубайски пейзаж. В емирството има строги изисквания за задължителни маски и дистанция.

Днес се състоя и втората среща на г-н Васил Божков с останалите членове на Националния съвет на „Българско лято“, пише във фейсбук страницата на партията. 

Екипът обсъдил важни теми като стратегия за привличане на избиратели в големи и малки райони, популяризиране чрез средства за масова информация, разработване и имплементиране на платформата за директна демокрация за гласуване и прочее важни работи.

Божков се прегръща на терасата на хотела с младите, без да спазват строгите мерки в Дубай за задължителни маски и дистанция
Божков се прегръща на терасата на хотела с младите, без да спазват строгите мерки в Дубай за задължителни маски и дистанция

Преди няколко дни Божков съобщи за първа среща с ръководството на партията му - тя беше в заведение.