Българин гръмна жена си и сестра й и се самоуби в Германия (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9481526 www.24chasa.bg
Бъргарин гръмна жена си и сестра й в Германия Кадър: Ютуб

Мъж и жена паднаха убити в центъра на Висбаден в Германия. А тяхна роднина е тежко ранена, предаде ДПА.

По данни на германската полиция 56-годишният българин вероятно първи е насочил пистолета към две жени, а след това и към себе си. Една от жертвите е жена му, на 49 години. Ранената в главата жена е сестра на починалата. Животът й, по последни данни, не е в опасност.

Кървавата драма е станала в нощта срещу понеделник пред къща в града.

Съпрузите са били разделени от 4 седмици. Преди инцидента двете жени са тръгнали към центъра на Висбаден и там срещнали въпросния мъж, допълва weser-kurier.de.

Прокурор уточни, че засега други лица не са замесени в случая. И тримата участници в престъплението са българи. 

Bild.de съобщи, че смъртоносният акт е предизвикан по семейни причини. Източникът се опира на информация от разследващите.

Заради сериозните наранявания оцелялата сестра не може да бъде разпитвана в момента.

Сестрата е на 48 години, веднага след стрелбата е била откарана в болница.

Полицаите са открили труповете да лежат на улицата. Сигнал за трагедията е подаден в 3:45 ч. в понеделник. Първоначално не се знаеше какви са причините за убийството. Извършва се аутопсия на телата.

Един очевидец е разпитан за станалото.

Местопрестъплението е било на Wellritzstrasse, в покрайнините на центъра на града, това е в квартал с много магазини. Преди пандемията много хора са се срещали тук в кафенета, пред заложните къщи или в дюнерджийницата.

Fnp.de твърди, че през октомври във Висбаден е имало стрелби и двама мъже са били арестувани. И по-рано е имало стълкновения и гърмежи.

Превод и редакция: Милена Милева