"168 часа": Човекът, който скри Десислава Радева, отива на избори

https://www.24chasa.bg/novini/article/9511107 www.24chasa.bg

Радев разчита на резервен кон - “Изправи се! Мутри, вън!”, в случай че БСП издигне друг

Вариант: Корнелия Нинова или Янаки Стоилов кандидати на столетницата

Участници в парламентарните избори са автори на стратегията за спечелване на втори мандат на президента Румен Радев, в която Десислава Радева бе посъветвана да спре с публичните си изяви. Непривичната за нея роля е била "разпределена" от Арман Бабикян от Отровното трио, съобщиха отлично информирани източници.

Според тях задачата му не е била лесна, тъй като

съпругата на генерала трудно

се повлиява от чуждо мнение

и обича да бъде в центъра на вниманието. Но пиарът успял да я убеди, че жертвата си струва в името на новия мандат и запазване на позицията на първа дама, макар и без официален статут.

Разбрали са се, че нейните постове във фейсбук трябва да бъдат поне временно замразени, а появата й под светлините на прожекторите - минимализирана. Засега не е ясно дали за самата кампания, която ще стартира през септември, ще се изработи нова стратегия за участието на г-жа Радева.

Дотогава има време – първо трябва да минат парламентарните избори, изходът от които ще набележи до голяма степен какво ще се случи наесен с президентските. Още повече че Бабикян заедно с адвокат Николай Хаджигенов влезе в коалиция с движението на Мая Манолова, партията на Татяна Дончева и ДБГ и поиска да се регистрира за вота за депутати под името "Изправи се! Мутри, вън!".

Какво ще направят близките до президента неформални съветници от Отровното трио, ако ЦИК даде зелена светлина на съюза, четете - ТУК!