Станете част от бъдещето с висше образование без аналог в България

https://www.24chasa.bg/novini/article/9532458 www.24chasa.bg

Висше училище по телекомуникации и пощи изгражда интердисциплинарно и високотехнологично бъдеще за своите студенти

През изминалата 2020 година, Висше училище по телекомуникации и пощи се доказа като най-бързо развиващата се образователна институция в България. С членството си в престижната международна асоциация EURASHE, ние ВУТП стана единственият български държавен ВУЗ, който се нарежда до лидерите в европейското висше образование. Благодарение на успешните си партньорства, Висшето училище гарантира на своите студенти присъствие и участие в редица международни конференции, както и практически обмен по програма Еразъм+. Висше училище по телекомуникации и пощи с радост се присъедини и към програмата #AWSAcademy на глобалния лидер AMAZON, за да предложи най-новите учебни програми в облачния компютинг на своите студенти.

Изпитанията, на които глобалната криза, породена от пандемията на COVID-19, подложи всички сектори, мобилизираха научните ни стремежи. Изпреварвайки негативните последици, ВУТП стартира единствените по рода си в България интердисциплинарни специалности, в партньорство с медицинските университети в Пловдив, Плевен и Варна. Целта на тези амбициозни споразумения е обучение на кадри, опериращи с медицинска апаратура. Съчетанието на инженерно образование и медицински познания е неизбежна необходимост в близкото бъдеще и ние смятаме за своя мисия да инициираме подобни възходи във висшето образование с цел гаранция за качество на медицината, която спасява животи.

Специалистите, които възпитаваме във ВУТП, ще се завърнат в чисто нови свръхмодерни обучителни лаборатории, реализирани по проекти с А1, HILLSTONE, HP и други водещи на пазара фирми. Високотехнологична среда очаква и всички бъдещи студенти. Не губете време! Станете част от бъдещето на високите технологии със специалностите, които предлагаме. Всички дисциплини можете да разгледате на сайта ни: https://www.utp.bg. За въпроси и запитвания, на Ваше разположение е учебният ни отдел: 0888793781