Онлайн семинар за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в Швейцария

https://www.24chasa.bg/novini/article/9541105 www.24chasa.bg

Интересувате ли се от висше образование в Швейцария с възможност за стипендии до 30 % от таксата за обучение, индивидуални разплащателни планове и финансова подкрепа за семействата, засегнати от COVID 19?

Запознайте със Swiss Education Group (SEG), която обединява 4 от най-престижните колежи по хотелски мениджмънт и туризъм в Швейцария, сред които и една кулинарна академия.

Представител на Швейцарската образователна група ще проведе специализиран онлайн семинар за кандидат-студенти на 4 март от 18:30 ч.!

Регистрирайте се безплатно!

Hotel Institute Montreux (HIM), Swiss Hotel Management School (SHMS), Cesar Ritz Colleges и Culinary Arts Academy предлагат програми за обучение, които комбинират швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта.

Студентите на SEG могат да изучават бакалавърски и магистърски специалности в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Обучението е на английски език и включва две платени работни практики в Швейцария или чужбина.

За да гарантира успешна реализация на своите възпитаници, SEG си партнира с редица известни компании, между които Ritz-Carlton, Hyatt, луксозните часовници TAG Heuer, с експерти от Louis Vuitton и John Paul Design и самия майстор готвач, изготвил менюто за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън – шеф Антон Мозиман.

Два пъти годишно Swiss Education Group организира международно кариерно изложение, по време на което студентите се запознават лично с бизнес лидери и известни предприемачи от над 120 водещи международни компании като: Hilton, Mariott, Kempinski, Tesla, UBS, Emirates Airlines, Armani Hotels, Fairmont и др.

Повече подробности за програмите за обучение и възможностите за финансиране на образованието в Швейцария ще научите на 4 март от 18:30 ч.

Участието е безплатно, предварителна регистрация можете да направите ТУК!