Борисов прави уволнена от партията на Слави водач на листа в ГЕРБ (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9548097 www.24chasa.bg

Бойко Борисов инспектира модернизацията на пътя Видин-Монтана. С него е министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова. 

С него беше и Росица Кирова, която ръководи гражданското сдружение “Единни за Видин”. Припомняме, че тя беше координаторка на партията на Слави Трифонов за Видин, но бе уволнена през септември м.г., след като излезе снимка от нейна среща на кафе с Борисов. На нея е обсъждала с премиера бъдещето на пътя Видин-Монтана.

"Те затова те изгониха. Ние сме готови да те сложим водач на листа, така че да контролираш от парламента това, което правят', обърна се Борисов към Кирова днес.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, която е заедно с премиера, обясни, че се намират на пътен възел "Бела" - в края на 46-ти км - на втория участък от пътя Видин-Монтана. В момента се извършват подготвителни дейности и се трасира участъкът. Има два пътни възела, които ще бъдат изградени. Ще има и един мост. "Сега ще има магистрала, не само път", отбеляза Аврамова.

"Ако е било лесно, да са го направили и другите", каза Борисов за строежа пътищата в района. 

Борисов пристигна и в община Димово, където разговаря с кмета и обеща съвсем скоро да изкара тировете от града, за да не минават през него.