Слави Трифонов ще е водач на листите във Варна и Стара Загора

https://www.24chasa.bg/novini/article/9557293 www.24chasa.bg
СЛАВИ ТРИФОНОВ

Слави Трифонов ще е водач на изборните листи на партията "Има такъв народ" във Варна и Стара Загора. Това обяви той самият по телевизията си 7/8 тв, както и на фейсбук страницата си, където представи на живо и експертите в партията си.

Проф. Андрей Чорбанов от Института по микробиология към БАН и дългогодишната икономическа съветничка в КТ "Подкрепа"
Мика Зайкова са сред тях, а също главният секретар на МВР в правителството на Иван Костов проф. Николай Радулов, бившият шеф на НЕК и зам.-шеф на борда на АЕЦ "Козлодуй" Иван Хиновски и  гросмайсторката Антоанета Стефанова.

Шоуменът представи експертите, а навярно и кандидат-депутати, по сектори. В здравеопазване освен проф. Чорбанов са и урологът и бивш шеф на Александровска болница д-р Силви Кирилов и кардиологът д-р Николай Драгнев.

Идеите, които ще остоява партията му парламента са предимно свързани с референдума, който той и екипът на шоуто му инициираха през 2016 г. Мажоритарен вот, намаляване на субсидиите за партиите и задължително гласуване бяха въпросите на референдума. Пряк избор на главния прокурор бе още една от идеите на партията, обявиха експертите на "Има такъв народ".

Трифонов даде знак още вчера в профила си във фейсбук, че тази вечер ще съобщи нещо много важно по телевизията си и държа публиката в напрежение цял ден.

Тази вечер той направо започна с предизборната агитация. По един експерт от всяка област държа реч с предизборни обещания какво ще бъде променено в държавата. Сред идеите е и пряк избор на главния прокурор.