Фандъкова изпрати съболезнователно писмо до близките на кмета на Загреб

https://www.24chasa.bg/novini/article/9561288 www.24chasa.bg
Йорданка Фандъкова СНИМКА: Архив

Кметът на София Йорданка Фандъкова изпрати съболезнователно писмо до близките на кмета на Загреб Милан Бандич. В него се казва:

С голяма тъга научих за загуба на моя колега и приятел Милан Бандич.
Бих искала да изразя най - искрените си съболезнования на семейството и близките на г-н Бандич и съпричастността си към огромната тъга в този труден момент.

Като кмет с шест манадата и реализирал едни от най - успешните и мащабни проекти на чело на неговия Загреб, Милан Бандич ще остане в историята на хърватската столица с безспорните си победи и активната си дейност.
В рамките на управлението си като кмет на Загреб той спечели уважението на своите партньори, остави следи в развитието и облика на хърватската столица и заслужено се рава на подкрепата на жителите на града.

Връзките, които изградихме и успешното сътрудничество между София и Загреб се дължат на неговия беспорен професионализъм, визионерство и общото ни разбиране за постигане на резултати и взаимно доверие.

В нашите мисли и молитвите си, София е със семейството и близките на Милан Бандич. Скърбим заедно с жителите на Загреб - каузата, за която той ежедневно работи.