40% от листата на ГЕРБ в Сливен са от гражданската квота

https://www.24chasa.bg/novini/article/9563938 www.24chasa.bg
Десислава Танева Снимка: МС

Четвъртата позиция в сливенската листа е за СДС

40% от листата на ГЕРБ в Сливен са от гражданската квота, а имената са предложени чрез анонимна анкета сред близо 3 000 граждани. Това заяви след регистрацията на листата областният координатор на партията Десислава Танева, която е водач в листата.

След нея на втората позиция е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то и 44-то Народно събрание. Трета е Галя Захариева - педагог и народен представител в 42-то, 43-то и 44-то НС.

Четвърти в листата е Пламен Крумов – предприемач и спортист. Той е общински председател на СДС-Сливен. Пета е д-р Наталия Канева – лекар. Началник на отделението по ендокринология в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен. Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен.

Седми е Деян Митев – директор и главен художествен ръководител на
Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. На осмо място е д-р Славян Тъмнев – лекар, специализант в „Клиника по кожни и венерически болести“ в УМБАЛ „Александровска“. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален учител в Сливен. Под номер десет е д-р Димитър Великов – стоматолог и управител на Амбулатория за индивидуална практика по дентална медицина.

Единадесети в листата е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис. На 12-то място е Даниела Василева – педагог и учител в Сливен.

„От всички кандидати за народни представители от ГЕРБ
Сливен, само трима сме били в листи до момента. Останалите девет са
млади и образовани хора, които влизат в листа на ГЕРБ или друга
политическа формация за първи път. Това са млади хора, които живеят в Сливен, корените им са от тук, работят и се развиват в нашия град“, каза още Десислава Танева.