NOVA стартира пролетния сезон с огромна преднина

https://www.24chasa.bg/novini/article/9565257 www.24chasa.bg

За пореден месец NOVA не отстъпва от лидерската позиция на българския телевизионен пазар. Аудиторният дял на медията е среднодневно с 29% по-голям от постигнатия от втората по гледаемост телевизия сред активното население (18-49 г.). В най-гледаното телевизионно време, разликата между първата и втората телевизия нараства значително спрямо предходния месец и средно за месец февруари достига 27%:

Освен премиери по NOVА, в края на месец февруари на екран се завърна и българският футбол. Излъченият на 27-и февруари по DIEMA SPORT футболен мач между Лудогорец Разград и ЦСКА София достигна до над 270 хиляди зрители. Средно за цялата футболната среща отчетеният аудиторен дял е 13,6% от всички българи, гледали телевизия по това време. Значителен зрителски интерес към същия канал е регистриран и при излъчванията на срещите ЦСКА 1948 – Левски София, като и на ЦСКА София – Черно Море. Дербитата от Висшата Английска лига – Челси – Манчестър Юнайтед, както и Ливърпул – Манчестър Сити, също отчитат по над 200 хилядни българи, гледали поне част от излъченото по DIEMA SPORT 2.

Този петък, 5 март, в ефира на NOVA стартира и дългоочакваният трети сезон на семейната комедия “All Inclusive”, в който любимите приятелски семейства Чобанови и Сиромашки се отправят на ново щуро приключение в Банско. В неделната вечер предстои любимецът Димитър Рачков да се впусне в ново приключение. Какво ще бъде то, ще стане ясно на 7 март от 20:00 ч. по NOVA.

NOVA стартира пролетния сезон с огромна преднина

NOVA стартира пролетния сезон с огромна преднина