Партията на Цветанов представи кандидатите си в 24 -МИР София

https://www.24chasa.bg/novini/article/9570149 www.24chasa.bg

В листата с кандидати на ПП "Републиканци за България" за 24-МИР намират място експерти от различни области и възраст. От изключителна важност за всеки един от нас е свободата на словото и чрез него ще работим, за да достигнем до повече хора.

Смятаме, че е време решенията в държавата да бъдат вземани на база професионализъм и аргументи, които са ясни за обществото и добре представени.

Вярваме, че основният фундамент на демократичното общество е да мислим и да говорим свободно.

Голямата ни цел е да възстановим доверието в българския парламент и ролята на депутатите, като представители на волята на суверена.

Д-р Джема Грозданова е бивш председател на Комисията по външна политика (2014-2020), магистър със специалност стоматология и доктор по обществено дентално здраве.

Тодор Джиков е земеделски производител, председател на националната асоциация на картофопроизводителите, магистър по Икономика УНСС.

Петър Матов е координатор на сектор "Околна среда" в политическа партия "Републиканци за България". По образование е магистър инженер-еколог, с опит в публичния сектор.

Христо Казанджиев е магистър от Университета по минно дело и геология в гр. София с квалификация инженер по търсене и проучване на нефт и природен газ.

Румен Динев, магистър по биомедицинска апаратура и охрана на околната среда със специализации в Германия и Франция. Ръководи медицински център.

Добромир Георгиев е собственик на малък бизнес, Мениджър по образование и професия.

Милена Тодорова е икономист по образование, собственик/управител на Счетоводна кантора, дипломиран спортен психолог.

Георги Стефанов e инженер в ЗММ – София, конструктор /ваятел/ на металорежещи машини; научен сътрудник първа степен, началник конструктивен отдел. Има опит в БАН. Бивш издател на вестник „Седем“ и собственик на частен бизнес.

Любомир Методиев - общински съветник, студент по право и председател на сдружение за развитие и подпомагане за Сливница и Драгоман и член на Атлантическия съвет.