Петко Симеонов: Решението за пл. "Желю Желев" е достойно. Поклон, приятелю!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9571581 www.24chasa.bg
Петко Симеонов Снимка: Архив

По решение на Общината, предложено от г-жа Йорданка Фандъкова, площадът между Народното събрание (бившия Партиен дом) и Дворцовата градина ще носи името на Жельо Желев.

От името на членовете на Първия национален координационен съвет на СДС изразявам удовлетвореност от това решение. То беше едно от трите ни предложения. Избраното от Общината е достойно.

Безименен площад във властовия Център на България се сдоби с името на историческа личност с изключителни заслуги в преломни години.

Впрочем днес е и рожден ден на Жельо Желев.

Поклон, приятелю!

(От фейсбук)

  • Ако с хейт се пишеха планове за милиарди, да са се родили поне 10

    Ако с хейт се пишеха планове за милиарди, да са се родили поне 10

    Любимо занимание на хейтъра в мрежата е да си намери нещо, за което да се заяжда. Най-добре да е нещо повърхностно, лесно смилаемо, което позволява, без да се задълбочаваш, да блеснеш колко мнооого владееш сарказма. И започва едно състезание по иронизиране, което води до... ами не води до нищо. Рядко наддумването навлиза в съдържателни теми
  • Александра Николаева

    Джаферович, Радославова и вълшебната дума “прошка”

    Защо много ученици снимат и споделят агресията като геройство, а така тя става пример за подражание Всички правим грешки, но малко са онези, които имат доблестта да ги признаят. В случая със скандала между Евгения Джаферович и Наталия Радославова на софийската улица “Дунав” неприятното беше, че направиха грешка пред децата си