Чуйте "Къде си вярна ти, любов народна?", изпълнена с чувство над Пловдив (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9572197 www.24chasa.bg

По случай националния празник на България подготвихме видео с вариант на “Къде си вярна ти любов народна” от Добри Чинтулов съвместно с двама от прекрасните ни ученици - Васко и Алекс. За нас е важно не само да ги научим на музикални умения, но и да възпитаме в тях любов към нашето отечество, ни пишат от Note Quartet от Пловдив в състав от арфа, флейта, цигулка и вокал.

Четирите девойки добавят: С този клип искаме да напомним, че отговорността за отношението на най-малките към родината е на всички нас! Ние обичаме България и искаме да живеем тук и да развиваме това, което правим най-добре на наша територия сред нашия народ! Честит 3-ти март!

Вижте клипа тук.

Какво е България в очите на децата ни? “24 часа” ви предлага да снимате своето дете със стих, песен или с това, с което вие му описвате България.
Дали ще е родната стряха, любимите хора, знаците от гордото минало, или гледки от красивата ни природа, “когато вечерта смирено гасне”.
Даваме възможност да покажете прекрасните, будни, умни деца на България заедно с вечните български думи, мелодии, места и гледки.
Снимайте с телефона си видео с малките юнаци и княгини - до 1 минута или 200 МВ, и ни го изпратете на https://www.24chasa.bg/myvideos. Чрез 24chasa.bg видеото ще достигне до милиони читатели.