Клубът, в който ще те научат на всичко

https://www.24chasa.bg/novini/article/9658831 www.24chasa.bg

Samsung Members предлага полезна информация, интерактивна диагностика и ексклузивни оферти

Членството в клуб обикновено се свързва с престиж, възможност за създаване на контакти, а също така и за приятно прекарване на свободното време. Но има и един клуб, в който членовете могат да научат всичко... за мобилния си телефон или друго устройство. И не само - имат достъп до полезни съвети как да използват всички технологични функции, информация за отстъпки и промоции на Samsung или за съвместни кампании с партньори на компанията и още един куп екстри. Например, да пазарувате с отстъпка от различни места, както и да получите 4 месеца безплатен premium пакет за You Tube.

Приложението Samsung Members е безплатно, а свалянето му става бързо, само с няколко клика от Google Play. Преди да го направите, не забравяйте да проверите дали софтуерът и свързаните приложения на устройството ви са актуализирани с най-новата версия.

Информация от извора, давана от експерти

След като вече сте инсталирали Samsung Members, наистина се чувствате като член на елитен клуб, който има достъп до специална информация и оферти. И в типичен стил за елита, сте в крак с най-новите тенденции, получавате новини от извора и информация от експерти.

А като членове на клуба се чувствате специални, защото става излишно търсенето в интернет на съвети как да използвате продуктите и услугите на Samsung. Достатъчно е да отворите Samsung Members и всичко необходимо е на ваше разположение. Най-малкото, което можете да научите, , е например как да свържете слушалките с таблета или смартфона. Може да намерите съвети как да направите екранна снимка на дисплея на телефона плюс детайлен списък с често задавани въпроси и трикове. Всъщност, Samsung Members ще ви "отвори очите" за всякакви неподозирани екстри и възможности.

Платформата Samsung Members ще ви даде отговори на много въпроси, свързани с вашето устройство. При това разполагате с най-актуалната информация, защото ежеседмично се публикуват нови материали. В тях е посочено как стъпка по стъпка да се възползвате от всички екстри на телефона, таблета или телевизора си.

Почувствайте се като създатели на устройството си

А нима не е специално отношение като за клубни членове възможността, като използвате приложението, да се почувствате като част от екипа, създал дадено устройство? С опциите за диагностика и отстраняване на проблеми (ако изобщо възникнат такива) научавате в детайл какво е моментното състояние за смартфона ви. Можете лесно и бързо да направите първоначална диагностика за профилактика, за избягване на бъдещи проблеми или за бързото им отстраняване.

Може да изпратите съобщение за грешка, за отстраняване на неизправности като например бавна работа на устройство, прегряване, системни настройки и много други. Веднага получавате предложения за решение, а при по-сериозни трудности операторите на линията за обслужване на клиенти на Samsung са на разположение да съдействат.

За свободното време на членовете на клуба

И тъй като всеки клуб се грижи и за добрата форма на членовете си, потребителите получават и идеи за по-добра организация на времето, спорт, прекарване на свободното време. В приложението ще намерите например препоръки колко вода на ден да се пие и как да установят часове за лягане и здравословен ритъм на живот, за да може да се подобри значително сънят и тонусът.

Повече от сигурно е, че Samsung Members може да се определи като клуб, който предлага добавена ексклузивна стойност на притежателите на устройства на компанията. И не на последно място – приложението е безплатно.