Мицотакис към Борисов: Предстоящата победа ще отбележи нов етап в просперитета на България

https://www.24chasa.bg/novini/article/9672651 www.24chasa.bg
Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис

"Бих искал да пожелая на теб и всички членове на ГЕРБ успех на предстоящите избори в България. Нашите партии, членове на политическото семейство на ЕНП, споделят общи ценности за свобода и демокрация. Имаме обща визия за по-силен и интегриран ЕС, който е способен да се справи с всяко предизвикателство. Освен това и двамата работим за стабилността в нашия регион на Югоизточна Европа". Tова написа до Бойко Борисов в навечерието на парламентарните избори председателят на „Нова демокрация“ и премиер на Гърция Кириакос Мицотакис, съобщиха от ГЕРБ.

„Твърдо съм убеден, че новата ти победа ще отбележи нов етап в просперитета на България и българския народ. Сигурен съм, че отдадеността ти към принципите на ЕС ще осигури по-добро бъдеще за страната ти“, категоричен бе Мицотакис. Той увери председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, че „като близки съседи и съюзници, заставаме до теб и очакваме да задълбочим отличните ни двустранни отношения“.

 Избори за Президент и Вицепрезидент и за Народни представители на 14.11.2021 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.