Лидерът на ХДС Армин Лашет към Борисов: Ще се радвам да продължите да градите бъдещето на България

https://www.24chasa.bg/novini/article/9672690 www.24chasa.bg
Армин Лашет СНИМКА: Ройтерс

„Бойко Борисов винаги е имал конструктивна роля в Брюксел. Това бе показано по впечатляващ начин по време Българското председателство на Съвета на ЕС през първата половина на 2018 г. България ръководеше всички 27 държави-членки и направи Европа по-силна“, заяви лидерът на Християндемократическата партия Армин Лашет в своето видеообръщение към Бойко Борисов, с което му пожелава успех на парламентарните избори на 4 април, съобщиха от ГЕРБ.

„И до ден днешен България се числи към държавите, които са проевропейски, които ясно заявяват посветеността си на Европа. Точно тази принадлежност прави България по-силна и във вътрешно политически план“, отбеляза Лашет и изрази надежда, че съвместната работа по развиването на европейската идея ще продължи и занапред.
„Ще се радвам да постигнете успех на тези избори и да продължите да градите бъдещето на България и занапред с Бойко Борисов министър-председател“, подчерта лидерът на ХДС.

 Избори за Президент и Вицепрезидент и за Народни представители на 14.11.2021 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.