Проф. Ангелов: Гласувах за здравето, за спокойствието на хората (Снимки)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9676311 www.24chasa.bg
Проф. Костадин Ангелов пусна бюлетини във Велико Търново СНИМКИ: Дима Максимова

Днес гласувах за това, за което се боря всеки ден, за здравето, за спокойствието на хората, за един свят без пандемия, за края на този кошмар. За последната година направихме всичко необходимо, за да проведем тази битка успешно до този момент, ще продължим да го правим. Надявам се всички днес да бъдат убедени, че днешният ден може да донесе онази промяна, която всички искат, за която всички се борим. Това заяви министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, след като пусна бюлетини във Велико Търново. Той дойде в СУ "Вела Благоева" заедно с кмета Даниел Панов и изчака търпеливо реда си на образувалата се дълга опашка.

Мерките се спазват, в секциите има абсолютно всичко необходимо. Взели сме всички необходими мерки изборите да са безопасни, каза проф. Ангелов, след като пусна бюлетина в 73-а секция. Той отправи апел към българите да излязат и да гласуват.

"Да бъдат спокойни, да си сложат маските, за да можем в края на деня да бъдем доволни от това, което сме направили", призова той. Въпреки стълпотворението пред секциите проф. Ангелов не очаква нов пик на заболели след вота. Той увери, че изборите са безопасни, тъй като хората прекарва изчакват навън. Според него опашките са белег на това, че има въведени противоепидемични мерки и протокол, който трябва да бъде спазен, за да няма риск за живота и здравето на хората.

Той дойде в СУ
Той дойде в СУ "Вела Благоева" заедно с кмета Даниел Панов и изчака търпеливо реда си на образувалата се дълга опашка.

Проф. Ангелов: Гласувах за здравето, за спокойствието на хората (Снимки)

Проф. Ангелов: Гласувах за здравето, за спокойствието на хората (Снимки)