Нинова: Борисов признава, че е координирал със Станишев махането ми

https://www.24chasa.bg/novini/article/9724970 www.24chasa.bg
Корнелия Нинова СНИМКА: БСП

"Чухте ли Борисов? От дума на дума, си дойдохме на думата. Той проговори за задкулисието, което сам създаде. Какви ли разкрития ще направи още?". Това написа лидерката на БСП Корнелия Нинова във фейсбук.

"Миналата седмица започна поименно да изрежда хора от всички партии, на които е помагал. Интересно срещу какво. А днес призна, че разговарял със Сергей Станишев да ме махне", допълва още тя.

"Представяте ли си: лидерът на управляващата партия казва на лидера на опозицията да отстрани неудобните му хора. Видя се, че съм била права за подводниците му в БСП и целта на вътрешната опозиция", завършва Нинова.

"Другарко Нинова, моля Ви, не ме трийте (цензурирайте) или наредете на админа да не Ви поставя на 112 място по свобода на словото. Та не бъдете изненадана от думите на Борисов. Припомнете си. Той го каза публично в парламента по време на един от поредните вотове на доверие иницииран от Вас. Така че бъдете реална, а не манипулатор. Благодаря. Не ме трийте", гласи един от коментарите под публикацията на Нинова.