Как да спечелим стипендия за обучение по хотелиерство и туризъм в Швейцария? – онлайн семинари на SEG

https://www.24chasa.bg/novini/article/9752315 www.24chasa.bg

Швейцарската образователна група (SEG) обединява четири от най-известните школи за хотелски мениджмънт в Швейцария!

Hotel Institute Montreux (HIM), Swiss Hotel Management School (SHMS), Cesar Ritz Colleges и Culinary Arts Academy попадат в ТОП 10 на най-добрите учебни заведения по хотелиерство в световен мащаб!

Според последната класация на QS World University Rankings 2021:

• Culinary Arts Academy е обявена за кулинарна академия N 1 в света;

• Swiss Hotel Management School заема 4-то място за обучение по хотелиерство в светa, Hotel Institute Montreux – 6-то, а Cesar Ritz Colleges се класират на почетното 7-мо място сред най-добрите образователни институции в тази област;

Ако се интересувате от ексклузивните възможности за обучение в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство, заповядайте на предстоящия онлайн семинар на 11 май от 18:30 часа.

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ

Какво е необходимо, за да спечелите стипендия за обучение в накой от колежите на SEG?

Колежите от Швейцарската образователна група осигуряват възможности за стипендии, които покриват до 25% от таксата за обучение. Подробни указания как можете да кандидатствате за отстъпка, ще получите от регионалния мениджър на Swiss Education Group и водещ на предстоящия семинар – Кристина Кирилова.

Всички, които се регистрират за онлайн семинара на Swiss Education Group, ще имат възможност да се включат и в безплатен уъркшоп на 12 май, от 18:30 часа, на тема: „Как да се подготвим за най-важното интервю?

Освен полезни съвети за изготвяне на CV и мотивационно писмо, по време на събитието ще имате възможност да участвате в симулативна игра, която ще ви предизвика да покажете най-добрата версия на себе си под ръководството на опитен специалист, който ще ви напътства.

След края на уъркшопа, всички присъствали ще получат сертификат за участие!

Допълнителна информация за предимствата на швейцарското образование ще получите на 11 май от 18:30 часа!

Предварителна регистрация за двете събития можете да направите ТУК>