Крум Зарков: БСП е партия на протеста не по-малко от другите

https://www.24chasa.bg/novini/article/9765650 www.24chasa.bg
Крум Зарков КАДЪР: Нова тв

Проведохме цяла кампания за машинно гласуване - БСП не може да загуби от по-честен вот. Възрастните хора не бива да бъдат подценявани, а на БСП електоратът не са само такива, заяви депутатът от левицата Крум Зарков.

Според него машината е изключително проста за боравене. 

По думите му БСП е партия на протеста не по-малко от другите, които се заявяват от такива. "Този парламент изгуби шанс да състави мнозинство именно когато другите партии решиха да пришият БСП към ГЕРБ и ДПС. Това пришиване не взима предвид последните 4-5 години, когато БСП беше яростна опозиция на този модел на управление", каза още Зарков. 

"Ние се обърнахме добронамерено, особено към ИТН, който имаше реалистична възможност да реализира коалиция. Това беше отхвърлено, а другите бързаха да търсят в едно или друго гласуване начини да пришият БСП към други политически сили. Какво ще им донесе - това оставям на тях да преценят", допълни още той.

Крум Зарков заяви още, че БСП ще повиши резултата си при следващите избори.

"Всеки един, който присъства и участва в последните бурните дни и седмици, да си е изтеглил уроците от предизборната кампания и след нея. Не трябва да изпадаме в капана, в който всеки да плюе другия и хората да остават с впечатление, че всички са маскари", каза още той.