Скандал между Маноил Манев и Мая Манолова заради бизнесмен, който говори за кюлчета в парламента (На живо)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9768237 www.24chasa.bg
Мая Манолова

Скандал между Маноил Манев и Мая Манолова избухна на комисията за ревизия на управлението на ГЕРБ. Той влезе след началото на заседанието и обвини водачката на "Изправи се.бг", че отново не е уведомен, че комисията ще се събира, както и че ще се изслушват хора, податели на сигнали. Депутатите разглеждат получени писма с информация за корупция по високите етажи на властта от последните години.

Първо говори бизнесмен, който разказа за известен агробизнесмен, който го използвал за съмнителни схеми с покровителсвото от хора с високи постове в правителството. Замеси имена на министри и дори на премиера. Бизнесменът от Северна България, който се занимава със зърнопроизводство твърди, че се е срещал с министър-председателя в ловна хижа и знае за кюлчетата и пачките евро от снимките, които изтекоха през лятото на м.г. Заговори и за имена на бизнесмени, които са носили от ценния метал. Цитира и реплики между тях, както и за жената, която е правила снимките на спалнята в резиденция "Бояна".  

Маноил Манев нарече бизнесмена лъжесвидетел и обяви заседанието на комисията за цирк. Научил за него от онлайн излъчването му във фейсбук.  Депутатите от комисията за ревизия обвиняват Манев, че саботира работата им и не дава възможност на бизнесмена да бъде изслушан. Скандалът продължава повече от 30 минути.