Джигити бясно изпреварват на Околовръстното на Пловдив, където загинаха трима (Видео)

https://www.24chasa.bg/novini/article/9773262 www.24chasa.bg
Кадър от клипа на Околовръстното в Пловдив, публикуван във фейсбук групата "Забелязано в Пловдив"

Ремонтираната отсечка от Околовръстното шосе на Пловдив се е превърнала в писта и джигити бясно изпреварват, играейки си със смъртта. Това става на същото място, където навръх Великден трима млади мъже загубиха живота си в адско меле.

"Какво става? Карам с 20 км/ч над ограничението и пак се изпреварваме на мястото на катастрофата с жертви преди седмица", недоумява Радослав Каменов в социалните групи.

Според шофьори трасето се очертава като новата отсечка на смъртта в Пловдив. "Уж го ремонтираха за добро, но безразсъдни водачи го използват като състезателна писта", коментират шофьори.

"Проблемът не е в това как е направен пътят, а в празните кратуни на хората зад волана. Глупаците си остават глупаци за цял живот", възмущава се Стоян Данденов.

Други потребители призовават КАТ да вземе мерки, за да не се повтаря кървавата баня от Великден. Тогава от четирима души оцеля само виновникът за мелето - Иво Даскалов по прякор Иво Лудия. На 6 май съдът го остави за постоянно в ареста, като заседанието се проведе в болницата, където е настанен. Той е със счупени ребра, фрактура на тазобедрената става и хематом на главата.