БСП в Добричко вади старата листа за новите избори

https://www.24chasa.bg/novini/article/9788762 www.24chasa.bg
Мая Димитрова

„БСП за България” в Добричкия избирателен район най-вероятно ще се яви с досегашната си листа от кандидати за народни прадставители и на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 11 юли, каза председателят на БСП-Добрич, Мая Димитрова, депутат в 45-ото народно събрание.

В четвъртък ще се проведе заседание на Общинския съвет на БСП-Добрич, където ще се обсъди това предложение, както и другото – конференцията да бъде неприсъствена заради противоепидемичните мерки. „Ако се приеме, от петък ще започне да тече срокът за неприсъственото решение да се потвърди листата”, поясни Димитрова.

„Основният девиз, който беше „С грижа за хората, с грижа за Добруджа”, ще остане. Ще акцентираме на срещите „очи в очи” с избирателите и отново ще поясним,, че, заради последователната си позиция, БСП не е статукво, а алтернатива на статуквото”, посочва Димитрова. „Надявам да можем да обясним на хората това, както и че БСП защитава последователно техните интереси”, добави тя. До 22 май трябва да е ясна листата за Добричкия регион, потвърдена и с решение на Областния съвет на БСП. Окончателното подреждане на листата прави Националният съвет на партията.

Водач на листата е Мая Димитрова, втори е народният представител от 44-ото народно събрание Даниел Петков.