Рая Пеева: Лорина Камбурова е имала нужда от трансплантация на бял дроб, но криеше

https://www.24chasa.bg/novini/article/9832430 www.24chasa.bg
Лорина Камбурова

Актрисата Лорина Камбурова е имала белодробни заболявания, които е криела през годините и дори се е нуждаела от трансплантация, която да се направи при първа възможност във Виена. Това разказа нейната приятелка и колежка Рая Пеева, с която са учили в един клас в НАТФИЗ. 

"За заболяванията й нашият клас не знаеше. Това беше шок за всички нас вчера. Аз разбрах от моя колега Тодор Дърлянов. Криела е всичко това от всички нейни близки. Не знам защо и все още не мога да си го обясня. Трябвало е да има трансплантация във Виена при първа възможност, но ето какво се е случило", каза Пеева в ефира на Би Ти Ви.

Припомняме, че 30-годишната Лорина Камбурова почина вчера след боледуване от пневмония в Москва. Тя заминава за Русия преди 4 години, където живее и работи.

"Тя има трагична история. Ние бяхме последното й семейство. Губи майка си като много малка. След това губи баща си. Общо взето тя е сирак и нашият клас остана и за винаги ще бъде нейното семейство", каза още Рая Пеева. Двете актриси живеели заедно, а Пеева припомни, че Камбурова често пеела дори под душа.