MBA от световна класа с двойна диплома в CITY College, University of York Europe Campus в София

https://www.24chasa.bg/novini/article/9869342 www.24chasa.bg

The Pan-European Executive MBA: MBA от световна класа с двойна диплома от университета в Йорк и университета в Страсбург в CITY College, University of York Europe Campus в София

През последните 30 години CITY College предлага Executive MBA програмата си в Югоизточна и Източна Европа. Програмата се наложи като един от най-добрите MBA избори в региона. Днес Executive MBA на City College се надгражда и доразвива в съвместна програма oт световна класа за двойна диплома, The Pan-European Executive MBA, предлагана от CITY College, University of York Europe Campus и Факултета по икономика и управление на Университета в Страсбург. Студентите, които посещават тази програма от учебната 2021/22 година, ще получат две дипломи, една от най-добрия британски университет в Йорк и една от престижния френски университет в Страсбург.

The Pan-European Executive, предлагана в София, надгражда и доразвива силните страни на настоящата програма Executive MBA. В допълнение към двойната диплома, програмата EMBA предлага на своите студенти наистина международно изживяване: три вълнуващи учебни пътувания - в Йорк (Великобритания), Страсбург (Франция) и Солун (Гърция). Нещо повече, лекциите се провеждат от изтъкнати професори и международни академици от Europe Campus CITY College, университета в Йорк, университета в Страсбург, както и от други добре признати университети в световен мащаб и експерти от индустрията със значителен професионален опит. Pan-European Executive MBA е наистина международна програма с безценни мрежови възможности и иновативна програма, предназначена за днешните мениджъри и бизнес специалисти, които трябва да подобрят своите умения и знания за професионално, кариерно и личностно развитие.

Пан-Eвропейската програма сега става още по-достъпна за заети мениджъри, които желаят да комбинират работата и обучението, тъй като студентите могат да избират начина на преподаване (присъствени лекции плюс учебни пътувания) или смесен начин на преподаване (онлайн и присъствено плюс учебни пътувания).

Програмата е акредитирана от Асоциацията на MBA (AMBA) и Chartered Management Institute, Великобритания (CMI).

Придобиването на две университетски дипломи допринася за това студентът да стане част от образователна среда с изключително богато наследство и традиции, произтичащи от двата университета. Университетът в Йорк е един от най-добрите университети в света (133 в света, The Times Higher Education - THE 2021), член на престижната група Russell на водещите университети в Обединеното кралство и с награда за златна рамка за преподаване (TEF).

Университетът в Страсбург е основан през 1631 г. и има 18 носители на Нобелова награда в историята си. Според Академичната класация на световните университети 2020 (ARWC) това е 6-ият най-добър университет във Франция и сред 150-те най-добри университета в света. Той е член на Лигата на европейските изследователски университети (LERU).

Европейският кампус на Университета в Йорк, CITY College е част от Университета в Йорк. Това е физическия кампус на университета в Европа. Представлява наистина международна институция със студенти от над 60 държави, които учат по програми в основния си кампус в Солун и в 8 други страни в по-широкия регион – Солун, София, Белград, Киев, Тбилиси, Ереван и Баку в продължение на повече от 30 години.

За повече информация, свързана с Pan-European Executive MBA, предлагана в CITY College, University of York Europe Campus, както и програмните изисквания за кандидатстване, моля разгледайте и направете запитване тук.