Бойко Рашков назначи Владислав Мишев за директор на ОД на МВР - Шумен

https://www.24chasa.bg/novini/article/9889665 www.24chasa.bg
Ст.комисар Владислав Мишев (вдясно) е новият директор на ОДМВР- Шумен Снимка: ОД на МВР Шумен

Заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов обяви пред ръководния състав на ОД на МВР- Шумен днес заповед на министър Бойко Рашков, с която старши комисар Владислав Мишев се назначава за директор на Областната дирекция на полицията, съобщиха от пресцентъра й.

С друга заповед на министъра на вътрешните работи, досегашният директор на ОД на МВР - Шумен старши комисар Ялчън Расим, се преназначава на друга длъжност в МВР.

Старши комисар Владислав Мишев работи в системата на МВР от 1994 година. Професионалната му дейност започва като младши районен инспектор. В годините заема различни изпълнителски и ръководни длъжности - в 9 РУ- София, ДНСП, ОДМВР- София. Работил е в дирекциите "Инспекторат" и "Вътрешна сигурност" на МВР. От 2018 година досега е бил началник на сектор "Оперативно противодействие на контрабандата" в отдел "Противодействие на контрабандата и престъпността през държавната граница" при ГД "Гранична полиция". Той е награждаван многократно за професионалната си дейност, допълват от пресцентъра на ОД на МВР - Шумен.