Три патриотични сдружения обявиха подкрепа за ПП "Възраждане" за изборите на 11 юли

https://www.24chasa.bg/novini/article/9895424 www.24chasa.bg

Общи принципи и каузи събра партията на Костадин Костадинов с "Хан Кубрат", "Велика България" и "Православна зора"

Патриотичните сдружения Национално движение "Хан Кубрат", "Велика България" и "Православна зора" обявиха подкрепата си за политическа партия Възраждане на предстоящите парламентарни избори на 11 юли. Това беше обявено на пресконференция в националния пресклуб на БТА от председателите на трите сдружения Веселин Костов ("Хан Кубрат"), Марин Маринов ("Велика България") и Живко Иванов ("Православна зора").

Марин Маринов, председател на "Велика България" заяви, че очаква до края на кампанията подкрепа за "Възраждане" да заявят и други сродни сдружения и формации.

Живко Иванов, председател на "Православна зора", каза, че организацията застава зад партия "Възраждане" и се надява повече патриотични организации да ги последват.

Веселин Костов, председател на НД "Хан Кубрат", обяви, че с партия "Възраждане" имат общи принципи и каузи и ги обединява любовта към родината, въпросите, свързани с връщането на българските емигранти в България, и необходимостта от развитие на малкия и среден бизнес, който допринася за развитието на социалната политика.

"Да си патриот не е просто звание, а отговорност, която трябва да се носи с усещането за мисия. За да си патриот, трябва да го докажеш с дела, не с думи. Патриотите, които бяха в 44-то Народно събрание, превърнаха патриотизма в "паспортизъм" и затова и много хора се притесняват да заявят патриотичните си убеждения.

Ние, от "Възраждане", имаме за задача - да възстановим лицето на българския патриотизъм, да покажем, че хората, които са патриоти в нашата страна, не са тези, които носят това име, а тези, които работят за народа и просперитета на Родината ни. Нашите дела говорят за нас и това е причината под знамето на "Възраждане" да се обединяват все повече патриотично настроени българи. Симпатизантите на "Възраждане" нарастват с всеки изминал ден. Това е голяма отговорност за нас, защото ни чака много работа за Родината ни“, каза д-р Костадин Костадинов - председател на "Възраждане".

 Парламентарни избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.