Елина, 14 г., към успели българки: Като голяма искам като вас да съм достатъчно смела, за да бъда себе си

                                                                                                          Жените, които променят, откриха лятото с “24 часа” и MILA.bg на стилно парти и обещание за още умни срещи

Когато стана голяма, искам като всички вас да съм достатъчно смела да бъда себе си. Да откривам нещата, които ще ме карат да се събуждам и да обичам това, което правя.

Успехът не е визитки

и кариера, а когато

уважаваш себе си,

познаваш се

и си щастлива с тази, която си. Това те прави човек, който променя света.

Мъдра формула на щастливата жена, изречена от едно 14-годишно момиче без сценарий. Емоционалните думи на Елина Хира събраха в две изречения смисъла и посланието на един успешен проект за нежния пол - “Жените, които променят”.

Ученичката е най-малката сред младите, които задаваха въпроси на 100 успели българки, които с радост подадоха ръка на следващото поколение лидери с личния си пример, с откровените истории на своя успех и формула за щастие.

Събрахме ги в луксозното издание “Жените, които променят”. В него няма политици - те бяха забранени от издателя Венелина Гочева.

Елина развълнува тези влиятелни жени от бизнеса, изкуството, медиите, рекламата, фармацията, медицината, спорта, образованието на едно джаз лятно парти. Случи го екипът на “24 часа” и женският ни сайт MILA.bg в стилния клуб “Бедрум Премиум” с партньори, приятели и съмишленици.

“Когато прочетох това, което сте написали, си казах: Боже, колко умни сме и е жалко да затворим това, което споделяте, само в едно издание. Затова на сайта на “24 часа” и на женския MILA.bg планираме да направим и видеосрещи с вас, за да ви чуят повече хора” - с тези думи Венелина Гочева посрещна гостите. Тя цитира един съвет на Джеф Безос към студенти: “Днес е трудно да бъдеш мил, по-лесно е да си умен” и си пожела повече добронамереност, повече уважение и търпение към всяка различна от твоята позиция, за да направим света по-спокоен. “В по-спокоен свят и умните, и милите, и креативните се развиват далеч по-успешно и видимо”, каза още Гочева, давайки старт на емоционалното парти.

Медийна група

България създаде

платформа за умни

послания, в която

жените лидери ще

говорят по важни

теми

“Харесвам този проект, защото е позитивен. Беше удоволствие да срещна вашите истории, защото са истински. Истории на жени, които намират смисъл да променят средата отвъд собствените си амбиции. Ако и на вас ви е омръзнало да спорите с “телевизора”, да си направим наш телевизор, за да се чува гласът ви”, предложи Марияна Литова. Заместник главният редактор на “24 часа” и главната редакторка на женския сайт MILA.bg Мила Иванова са двигателите на този проект заедно с директора “Реклама” на групата Преслава Паунова.

“Събрахме се да покажем визитките ви и да говорим

за успеха ви.

А се оказа, че

вашият успех далеч

не е успехът от

визитките ви Благодаря ви, че споделихте на нашите страници истинското лице на успеха си – вашите семейства, деца, близки и любими хора, заради които и благодарение на които имате гориво да постигате”, поздрави 100-те жени и Мила Иванова. Главната редакторка на MILA.bg. мотивира защо правим всичко това, посочвайки 14-годишната Елина: “Защото те идват след нас и ни гледат.”

През есента платформата “Жените, които променят” ще излъчва умни послания на тема икономика, образование, здравеопазване, екология, култура чрез видео дебати в сайтовете 24chasa.bg и MILA.bg, както и в най-влиятелния български всекидневник “24 часа”. В него българите имат и най-голямо доверие, показа и последният годишен доклад на института “Ройтерс”, публикуван в сряда.

                                                                                                             

Автор на статията

24 часа


Споделете статията

Четете още