Лозенец пя с Богдана Карадочева и Стефан Димитров (Снимки, видео)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10006705 www.24chasa.bg
Богдана Карадочева в Лозенец Снимки и видео: Тони Щилянова

Местни и курортисти в Лозенец припяваха на Богдана Карадочева и Стефан Димитров китка от големите им хитове, които те изпълниха при представянето на книгата им "Безнадежден случай".           

Морската й премиера се състоя в новия амфитеатър на курорта и бе първото културно мероприятие там.   

Елегантното съоръжение на метри от морето все още не е открито официално. 

Премиерата на книгата бе част от програмата на фестивала "Арт поток", който се провежда от шест години и събира в Лозенец именити творци от цяла България.

Богдана и Стефан демонстрираха завиден дух и чувство за хумор при представянето на книгата. Нейт автор е Георги Тошев и се състои от две части, посветени на всеки от тях.

"При Богдана преобладава позитивизма, докато при мен се усеща сарказъм", сподели Стефан Димитров. Богдана Карадочева разкри, че един от мотивите й да напише книгата е да опровергае жълтите вестници, за да покаже на децата и внуците й какви са били родителите им.

Предпремиерата се състоя часове след рождения ден на Богдана Карадочева. 

Кметът на Царево Георги Лапчев и кметицата на Жени Гандиева посрещнаха Богдана и Стефан. 

"Радвам се, че точно с вас откриваме новия амфитеатър и че сте част от събитията на "Арт поток", заяви кметът на Царево. 

Публиката гледа и документалния филм "Париж на Богдана" и имаше възможност да задава въпроси за живота й и да вземе лично автограф от двамата.

Лозенец пя с Богдана Карадочева и Стефан Димитров (Снимки, видео)