Катерина Арагонска от “Испанската принцеса” снима филм на ужасите в България

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10009754 www.24chasa.bg

Актрисата Шарлот Хоуп, известна с ролята си на реалната историческа личност Катерина Арагонска от сериала “Испанската принцеса”, предстои да пристигне в България заради снимките на страшния филм The Piper, пише сайтът за кино Deadline. “Отне ми малко време, но най-накрая се върнах на работа”, написа в социалните мрежи актрисата, публикувайки снимка от статията.

Хоуп влиза в ролята на композиторката Мел, която трябва да завърши работата на своя ментор. Скоро разбира, че музиката ѝ има смъртоносни последици. Тя ще открие произхода на мелодията и злото, което се е събудило от звуците. Сюжетът на лентата е вдъхновен от немска народна приказка.

Хоуп все още не е навършила 30 години, но вече си е партнирала с Брад Пит и Марион Котияр в “Съюзени” и се появи в няколко епизода от “Игра на тронове” в образа на Миранда - злата поддръжничка и кандидатка за сърцето на лорд Рамзи Болтън.

Сред актьорския състав засега са още Джулиан Сандс, участвал в романтичната драма “Стая с изглед”, Алексис Родни и Филип Кристофър.